• PRO TV
  • Însărcinată în șapte luni cu gemeni, Alina Laufer a fost dusă de urgență la spital

Însărcinată în șapte luni cu gemeni, Alina Laufer a fost dusă de urgență la spital

Însărcinată în șapte luni cu gemeni, Alina Laufer a fost dusă de urgență la spital

Familia Laufer trece prin momente dureroase, după ce Alina Laufer a ajuns de urgență la spital, ea fiind însărcinată în șapte luni cu gemeni.

Anunțul a fost făcute de Ilan Laufer pe Facebook, acesta afirmând că soția lui a fost internată și că se roagă la Dumnezeu ca aceasta să se întoarcă sănătoasă acasă și să ducă sarcina la bun sfârșit.

„Scumpa mea soție Alina a fost internată ieri de urgență la spital, din cauză că una dintre membrane s-a rupt și a inceput să piardă lichid amniotic. Totul s-a petrecut foarte repede, am ajuns la camera de gardă, Alina a fost preluată de personalul medical și, după 15 minute, am aflat că va rămâne internată în spital pentru cel puțin două săptămâni. Cu toate că nu pot fi alături de ea din cauza regulilor foarte stricte din spital, Alina luptă în fiecare moment să ducă sarcina mai departe. Mă rog la Dumnezeu să îi aducă acasă sănătoși pe toți trei. Îi puteți lăsa un mesaj de încurajare Alinei chiar aici! Mulțumesc familiei pentru tot sprijinul și suportul acordat”, a scris Ilan Laufer pe celebra rețea de socializare.

foto: Facebook Ilan Laufer

Vezi și: Dr. Victor Miron, medic pediatru, doctorand în boli infecțioase

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni