• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • Ioana Molnar (Magnolia), amenințată de o angajată, sub acoperire: „Cred că p’asta o bat până pleacă”

Ioana Molnar (Magnolia), amenințată de o angajată, sub acoperire: „Cred că p’asta o bat până pleacă”

Ioana Molnar (Magnolia), amenințată de o angajată, sub acoperire: „Cred că p’asta o bat până pleacă”

În această seară, coproprietara unuia dintre cele mai mari lanțuri de florării din România va intra sub acoperire în compania pe care a înființat-o cu soțul ei. Ioana Molnar are parte de un incident neplăcut cu una dintre angajate.

Pentru câteva zile, Ioana Molnar se va despărți de familie, va aborda o nouă înfățișare și o identitate falsă, va lucra cot la cot cu angajații ei din toată țara și va descoperi ce probleme au oamenii din compania pe care o conduce. O nouă ediție Șef sub acoperire este astăzi, de la ora 22:30, la PRO TV.

Ioana Molnar este coproprietara florăriilor Magnolia. Businessul deschis în Bistrița, acum 25 de ani, cu o investiție inițială de 2.000 de mărci germane, a ajuns în prezent la o cifră de afaceri de 12 milioane de euro. 

Am făcut un calcul și a reieșit că am vândut flori cât ar fi pus tir lângă tir pe o distanță de peste 150 de kilometri”, spune Ioana Molnar. Cu peste 20 de puncte de lucru în toată țara și peste 200 de angajați, compania are proprii curieri care acoperă 70% din teritoriul țării.

Curioasă să vadă ce se întâmplă într-unul dintre depozitele companiei, Ioana Molnar va avea în această seară parte de o surpriză neplăcută chiar din partea unei angajate. Cea care trebuia să o învețe ce înseamnă munca într-un depozit en-gros de flori, pe care a venit să o ajute, ca ucenic, o va dezamăgi total. 

Astăzi voi lucra cu Vicky, care este gestionarul de depozit – un punct logistic, cu vânzări mici pe en-gros, dar ne dorim să creștem vânzările”, spune Ioana Molnar înainte de a ajunge la depozit. 

Dornică să se implice și să ajute, aflată sub acoperire, coproprietarea Magnolia află că transportul cu marfă vine în trei ore, timp în care nu are nimic de făcut. Întrebată de reporterul emisiunii cu ce se ocupă gestionarul depozitului în timpul în care așteaptă, angajata răspunde: „Mă uit la filme!”. 

Surprinsă că nu profită de acel timp să-și aranjeze marfa sau să facă ordine în depozit, șefa va concluziona: „Sunt timpi morți pe care noi îi plătim!”.

Cum va decurge interacțiunea dintre cele două într-un final, dacă își va ajuta Vicky ucenicul, dar și ce o va face pe aceasta să spună despre propria șefa aflată sub acoperire: „Cred că p’asta o bat până pleacă”, vedem în această seară, de la ora 22:30, într-o nouă ediție Șef sub acoperire. Emisiunea este disponibilă în avans pe VOYO

Șef sub acoperire – Descoperă cine ești!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni