Karla Codrea, directorul DPD România: „Se poate lucra foarte bine și cu bărbații”

Karla Codrea, directorul DPD România: „Se poate lucra foarte bine și cu bărbații”

În această săptămână, un alt șef intră sub acoperire în propria companie. Karla Codrea, director general DPD România, o să lucreze alături de oamenii din teren, îi va cunoaște pe cei care au contribuit la dezvoltarea companiei și va descoperi povești de viață impresionante. 

DPD România este filiala locală a companiei multinaționale care se ocupă cu servicii de curierat. Având peste 60.000 de puncte de livrare în lume și o cifră de afaceri globală de 11 miliarde de euro, în țara noastră DPD are 2.000 de curieri, iar la conducere se află Karla Codrea. 

A fost o provocare pentru mine, venind din zona financiară unde majoritare erau femeile. Dar am realizat că se poate lucra foarte bine și cu bărbații. Este foarte important să fii ferm, clar, coerent în ceea ce spui și să fii alături de oameni”, a spus aceasta înainte de a intra sub acoperire. 

Lucrurile în continuă schimbare din ultimul timp au determinat-o pe CEO-ul Karla Codrea să accepte provocarea de a intra deghizată în compania pe care o conduce și a lucra cot la cot cu angajații ei. 

Merg sub acoperire pentru că sunt un om de cifre și cred că este o experiență foarte bună pentru mine să înțeleg și ce se întâmplă pe teren. Vreau să cred că sunt un om în spatele unui șef, că înțeleg ce se întâmplă cu echipa mea, că o cunosc foarte bine și că reușesc să comunic cu ei”.

Dacă experiența va confirma sau infirma așteptările Karlei Codrea, dar și cum vor reacționa angajații când vor vedea alături de cine au lucrat pentru câteva zile, descoperim în această seară, de la ora 22:30, într-o nouă ediție Șef sub acoperire, la PRO TV. 

Șef sub acoperire – Descoperă cine ești!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni