Marți seară, la PRO TV, Șef sub acoperire este Laurențiu Ilie, proprietarul Kitchen Shop

Marți seară, la PRO TV, Șef sub acoperire este Laurențiu Ilie, proprietarul Kitchen Shop
Citeste mai mult despre: Laurentiu Ilie, sef sub acoperire,
Data: 22 Martie 2021

Compania a fost înființată în timpul crizei economice din 2008 și are acum 17 magazine în România și unul în Ungaria. Ideea afacerii i-a aparținut chiar fondatorului, care este pasionat de gătit și a dorit să deschidă un magazin pentru cei care iubesc să gătească. 

Anul acesta afacerea sa a avut de suferit și a traversat o perioadă critică, magazinele fiind închise o perioadă de timp. De aceea, șeful a decis să renunțe la biroul său, să intre sub acoperire și să lucreze în prima linie, alături de angajați, pentru a vedea la prima mână cum stau lucrurile acum cu afacerea sa.

„Pentru orice șef, să piardă contactul cu oamenii din subordine, este un lucru grav. Te refugiezi în propriul birou, analizând zi de zi comenzi, rapoarte, statistici și ai impresia că ești stăpân pe situație. Dar dacă faci doar asta, pierzi de fapt contactul cu realitatea! Emisunea Șef sub acoperire mi-a dat ocazia unică să mă pot integra pentru câteva zile printre angajații mei și să redescopăr cum funcționează firma în mod real, în cele mai mici detalii. Cred că detaliile contează și nu le poți vedea mereu din poziția de vârf! Am descoperit multe lacune în organizare, dar cel mai important a fost că am înțeles, încă o dată, cât de importanți sunt oamenii din firmă. Am fost plăcut impresionat de faptul că angajații KitchenShop sunt dedicați clienților și se simt bine în firma noastră. Chiar dacă mai avem multe de îmbunătățit!” a spus Laurențiu Ilie despre experiența din emisiune.

Marți seară vom vedea cum s-a descurcat șeful sub acoperire. Telespectatorii emisiunii au parte de o mulțime de surprize la TV dar și în online. În fiecare săptămână, aceștia pot câștiga un premiu oferit de Șef sub acoperire și de protagoniștii emisiunii, în cadrul giveaway-ului săptămânal desfășurat pe pagina de Instagram a emisiunii. 

 

Șef sub acoperire, marți, de la 21:30,  la PRO TV! Oameni adevărați, povești surprinzătoare!


 

EXCLUSIV ONLINE A primit recompense în valoare de 23.000 lei. Cine a angajatul care i-a impresionat pe Mihaela și Florin Cucu la Șef sub acoperire


VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies