• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • O tânără orfană, recompensată pentru munca sa, la Șef sub acoperire: ”Nu am primit niciodată ajutor”

O tânără orfană, recompensată pentru munca sa, la Șef sub acoperire: ”Nu am primit niciodată ajutor”

O tânără orfană, recompensată pentru munca sa, la Șef sub acoperire: ”Nu am primit niciodată ajutor”

Joi seară, noua ediție ”Șef sub acoperire” prezintă aventurile fondatorului unui important lanț de restaurante fast food.

Dan Isai, fondatorul Salad Box, a intrat sub acoperire în mai multe locații ale afacerii sale, pentru a testa diverse activități, precum prepararea salatei sau vânzarea produselor. 

A vrut să-și cunoască mai bine angajații și a avut ocazia să descopere că unii dintre ei nu consideră Salad Box doar ca pe un loc de muncă: ”Să-ți zică cineva că prima ei casă e locul de muncă și managerul e mama... Te lovește!”, a declarat Dan Isai după ce a cunoscut-o pe una dintre angajatele lui din Iași. 

Valița Duguțin are 23 de ani și, înainte să lucreze în magazinul din Iași, a lucrat în domeniul curățeniei, în Piatra Neamț. 

La actualul loc de muncă și-a găsit însă familia. 

”Aici n-o să vii la muncă, după ce te obișnuiești, o să vii ca la tine acasă. Ai un manager deosebit și, mai mult decât manager, poți spune că-ți este mamă, te ceartă când trebuie să te certe, te învață când trebuie să te învețe. Nu ai cum să nu vii cu drag la locul ăsta de muncă”, i-a povestit Valița lui Dan Isai.  

Tânără are 8 frați, dar nu știe nimic despre ei, nu au crescut împreună. A fost abandonată de părinți și a crescut la orfelinat până la 18 ani.

”Viața mea nu a fost ușoară. Am fost un copil care a îmbătrânit prea repede. Nu m-am jucat niciodată cu jucării, dar nici nu am simțit nevoia”. 

În timpul liber, Valiței îi place să scrie piese rap și hip hop, pe care tot ea le cântă. Pentru ea, muzica este un refugiu.

Impresionat de povestea ei, la finalul emisiunii, Dan Isai îi împlinește cel mai mare vis. 
 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni