Recompensă Șef sub acoperire 23 martie | Violeta Marin, față în față cu frații Safir

Autor: Dan L. Brumar
Data: 23 Martie 2023

După câteva zile de muncă sub acoperire, frații Iulian și George Safir s-au întors la îndatoririle lor obișnuite. Cu această ocazie i-au chemat la sediul central pe toți angajații cu care au lucrat în cadrul experimentului.

Prima care a aflat că șefii ei și-au schimbat identitatea pentru a afla ce nu merge în companie a fost Violeta Marin, angajata de la fabrica de preparate din carne. Femeia nu se aștepta la un asemenea deznodământ, iar prima reacție a ei a fost să-și ceară scuze „dacă v-am jignit cu ceva”, recunoscând că a fost cam „ageră”.

George Safir a asigurat-o că nu a greșit cu nimic față de el, ba mai mult a lăudat-o pentru felul în care își face treaba. Managerul a considerat că ea merită recompensată, nu atât pentru munca pe care o prestează, ci pentru povestea tristă de viață care îi poate afecta activitatea.

De aceea, cei doi manageri au decis să-i ofere o răsplată pe măsura durerii ei: 1.000 de euro ca să plece de urgență în Anglia, ca să-și vadă fiica și nepoata. În plus, în următorii 5 ani va avea drumul spre Anglia și înapoi asigurat de firmă.

Nu-mi vine a crede. Este un vis?”, s-a întrebat femeia. „Nu putem să compensăm lipsa celor 5 ani, dar măcar putem următorii 5 ani”, a adăugat Iulian Safir.

Urmărește Șef sub acoperire în avans, pe VOYO!

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies