Șef sub acoperire 16 martie | Cum s-a descurcat David Aron în bucătărie


	Șef sub acoperire 16 martie | Cum s-a descurcat David Aron în bucătărie
Autor: Dan L. Brumar
Data: 16 Martie 2023

În prima zi sub acoperire, David Aron de la Hotel Alpin testează munca în bucătăria unuia dintre restaurantele hotelului. Managerul realizează că nu e pregătit pentru sarcinile obositoare de aici.

Tânărul Călin Simion este luat în grijă de Laura Mihalache, chef bucătar în cadrul complexului hotelier Alpin. Femeia de 52 de ani are o experiență bogată în bucătărie și decide să-l pună pe tânărul recrut la preparat ochiuri și omletă. Nimic mai simplu, ați putea spune! Ei bine, e chiar foarte complicat.

Mult timp, marfă puțină”, i-a transmis Laura, aruncându-i o privire rece. „Îmi transmite nesiguranță (...) Cred că în două ore trebuie să meargă la somn”, concluzionează cheful bucătar.

Vezi mai jos cât de greu i-a fost șefului în bucătărie!


Urmărește Șef sub acoperire în avans, pe VOYO!

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies