Șef sub acoperire 4 mai | Vlad Iftime este muncitor necalificat pe șantierul companiei sale

Citeste mai mult despre: Vlad Iftime, Elsaco, Stefan Serediuc,
Autor: Dan L. Brumar
Data: 04 Mai 2023

În prima zi sub acoperire, Vlad Iftime de la Elsaco se deplasează la Constanța, unde compania are în derulare unul dintre cele mai complexe șantiere. Aici va fi, din nou, muncitor necalificat.

Angajații de pe șantier au fost informați că vor fi filmați pentru a apărea într-un documentar despre integrarea în muncă a unor persoane șomere. Printre acestea se află și Ilie Crețu, un tânăr întors de la muncă din Italia, care își caută un nou job.

Sub masca unui ucenic dornic să învețe meserie, Vlad Iftime ajunge sub comanda lui Ștefan Serediuc, un tânăr de 19 ani care lucrează de câteva luni la firmă. Deși e muncitor necalificat, băiatul primește șansa vieții lui când trebuie să instruiască un ucenic.

Atât i-a trebuit lui Ștefan ca să-și dea seama că are veleități de manager. 

Mamă, ce-mi place să dau ordine!”, a recunoscut tânărul. Și l-a pus serios la treabă pe șeful sub acoperire, până când acesta a cedat:

I-am spus, la un moment dat: măi, omule, dă-mi o comandă pe minut! Că nu-s mașinărie japoneză. Sunt din România, am un procesor care funcționează în anumiți parametri”, a spus Vlad Iftime.

Urmărește întregul sezon Șef sub acoperire, pe VOYO!

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies