• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • Șef sub acoperire episodul 13 | Ce măsuri a luat Vlad Iftime în compania sa după emisiunea din 4 mai

Șef sub acoperire episodul 13 | Ce măsuri a luat Vlad Iftime în compania sa după emisiunea din 4 mai

Vlad Iftime, acționar al grupului Elsaco, a fost sub acoperire în propria companie pentru câteva zile. Managerul a descoperit povești incredibile de viață, în care protagoniști au fost angajații săi.

Vlad Iftime l-a cunoscut pe Ștefan Serediuc, tânărul părăsit de mamă în adolescență, și i-a întins o mână de ajutor la finalul zilei de muncă. Acționarul Elsaco a fost impresionat de povestea tânărului angajat, care călătorește o zi întreagă cu trenul pentru a ajunge la antrenamentul de fotbal din Liga a 4-a.

Octav Gheorghiu a cunoscut latura mai puțin știută a managerului său și a fost lăsat fără cuvinte de gestul său nobil: „Un an de zile mă ocup să achit toate costurile”, i-a transmis Vlad Iftime după ce a aflat că fiul său vrea să aibă o carieră în muzica populară.

La finalul experimentului său sub acoperire, Vlad Iftime a tras multe concluzii. Managerul a anunțat care vor fi primele schimbări pe care le va face în firmă:

Îmi doresc ca aceste schimbări să fie adaptate pentru fiecare specific de șantier în parte, inclusiv în fluxul de lucru, în dotarea cu echipamente de calitate pentru colegii noștri și mai ales îmbunătățirea calității vieții de după muncă, pentru cei care sunt plecați mult timp de acasă”, a spus managerul, care recomandă și altor antreprenori să intre sub acoperire în companiile lor. 

Sezonul 3 Șef sub acoperire e integral pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni