Șeful unui lanț de pizzerii intră sub acoperire în propria firmă! Ce vor spune angajații?

Șeful unui lanț de pizzerii intră sub acoperire în propria firmă! Ce vor spune angajații?

Joi, 12 septembrie, de la 21:30, toți telespectatorii din România (angajați sau nu, șefi sau subalterni), vor putea urmări ce face un Șef sub acoperire, numai la PRO TV! 



În prima ediție a acestui experiment social fără precedent în țară, șeful unui cunoscut lanț de pizzerii intră sub acoperire în propria firmă și va descoperi că... nu toate lucrurile merg chiar așa cum le vedea el din birou!

Iulian Porst este cofondatorul Presto Pizza, una dintre cele mai cunoscute și extinse companii din domeniu din București și județul Ilfov. Cu 13 puncte de lucru și peste 300 de angajați, șeful a considerat că este momentul să-și ia inima în dinți și să joace rolul vieții lui: acela de a fi un simplu angajat în propria firmă, de a lucra în mai multe departamente și de a-și descoperi colegii, lucrurile care merg bine, dar și problemele din companie.

Primul pas? Acoperirea! Make-up profesionist, perucă, barbă, haine complet diferite, inclusiv identitate nouă. Iulian Porst va deveni Ionuț Dragomir pentru câteva zile și va fi un simplu ucenic pentru câțiva dintre colegii săi. După ce au fost anunțați că în companie se filmează un documentar, câțiva angajați vor trebui să-l învețe pe Ionuț meserie. 

Șeful cel mare, cofondatorul companiei, va renunța la munca la birou și va trece la meseria de livrator de comenzi, va face blatul de pizza și va lucra în echipa care pregătește dulciurile, toate sub acoperire. Ce părere vor avea angajații despre propriul șef, cât a fost sub acoperire? Dacă unii sunt foarte încântați și l-ar recomanda pentru angajare, alții vor spune că este prea lent și împrăștiat. Ba, mai mult, vor spune sincer și necenzurat părerea lor despre noul coleg chiar șefului, în biroul lui! Cum vor reacționa ei când vor afla că au lucrat, de fapt, cu șeful? La finalul ediției, angajații vor mai avea o surpriză din partea șefului: dacă el va considera, îi va și recompensa! Ce cadouri vor primi oare angajații?

Joi seara, de la 21:30, la PRO TV începe Șef sub acoperire, un experiment social fără precedent în România!

Șef sub acoperire - Descoperă cine ești!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni