Simona Ciortescu, uimită de răsplata fraților Safir | VIDEO Șef sub acoperire 23 martie

Autor: Dan L. Brumar
Data: 23 Martie 2023

Simona Ciortescu a intrat emoționată în biroul șefilor companiei. Bărbia a început să-i tremure când a aflat că ucenicul ei era, de fapt, unul dintre managerii companiei.

Frații Safir au văzut emoțiile Simonei și nu au vrut să i le accentueze. Dar trebuia să-i spună ce cred despre ea. Iulian Safir a vorbit primul: „Ești superficială”, i-a dezvăluit managerul, care a lucrat sub acoperire în departamentul ei.

Într-adevăr, așa este. Aveți dreptate”, a replicat Simona, fără să stea pe gânduri. Știe și de ce șeful ei are această părere despre ea.  

Managerul a început cu aspectele negative descoperite la ea, însă nu sunt multe. Simona Ciortescu este o angajată de nădejde pentru compania Safir, plină de energie și optimism. Cuvintele frumoase ale șefului ei au impresionat-o. Se vedea asta din felul în care se foiește pe scaun.

Frații Iulian și George Safir au recompensat-o pe Simona cu un laptop pentru școala online a fiului ei cel mare, dar când l-a deschis a descoperit încă o recompensă: 3.000 de lei, bani pe care să-i folosească cum vrea ea, pentru băiatul cel mic.

Simona Ciortescu a izbucnit în lacrimi. „Cea mai frumoasă zi din viața mea”, a spus femeia, însă surprizele nu s-au oprit aici. Simona a mai primit 6.000 de lei pentru a-și duce copiii într-o vacanță.

Urmărește Șef sub acoperire în avans, pe VOYO!

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies