Simona Ciortescu, uimită de răsplata fraților Safir | VIDEO Șef sub acoperire 23 martie

Simona Ciortescu a intrat emoționată în biroul șefilor companiei. Bărbia a început să-i tremure când a aflat că ucenicul ei era, de fapt, unul dintre managerii companiei.

Frații Safir au văzut emoțiile Simonei și nu au vrut să i le accentueze. Dar trebuia să-i spună ce cred despre ea. Iulian Safir a vorbit primul: „Ești superficială”, i-a dezvăluit managerul, care a lucrat sub acoperire în departamentul ei.

Într-adevăr, așa este. Aveți dreptate”, a replicat Simona, fără să stea pe gânduri. Știe și de ce șeful ei are această părere despre ea.  

Managerul a început cu aspectele negative descoperite la ea, însă nu sunt multe. Simona Ciortescu este o angajată de nădejde pentru compania Safir, plină de energie și optimism. Cuvintele frumoase ale șefului ei au impresionat-o. Se vedea asta din felul în care se foiește pe scaun.

Frații Iulian și George Safir au recompensat-o pe Simona cu un laptop pentru școala online a fiului ei cel mare, dar când l-a deschis a descoperit încă o recompensă: 3.000 de lei, bani pe care să-i folosească cum vrea ea, pentru băiatul cel mic.

Simona Ciortescu a izbucnit în lacrimi. „Cea mai frumoasă zi din viața mea”, a spus femeia, însă surprizele nu s-au oprit aici. Simona a mai primit 6.000 de lei pentru a-și duce copiii într-o vacanță.

Urmărește Șef sub acoperire în avans, pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni