Toamna aceasta, PRO TV aduce un nou format: Șef sub acoperire

Toamna aceasta, PRO TV aduce un nou format: Șef sub acoperire

Te-ai gândit vreodată dacă șeful tău știe ce se întâmplă într-o zi de muncă? Dacă știe ce presupun multe dintre slujbele din companie sau dacă ar fi în stare să pună umărul la treabă și să facă munca fizică pe care o faci chiar tu?

Ar face treaba mai bine ca tine sau ar fi ca un începător pe care trebuie să-l înveți orice mișcare? Dacă ai avea posibilitatea de a-ți angaja șeful fără să știi, de fapt, că e șeful, ai face-o sau i-ai spune că mai bine se duce să-și caute un alt drum în viață?

Fiecare persoană a avut cel puțin un moment în viață când și-a pus una dintre întrebările de mai sus. Acum, PRO TV aduce răspunsul, într-o nouă emisiune care va captiva toți românii: Șef sub acoperire! În această toamnă, directori de companii cunoscute în țară, cu sute sau chiar mii de angajați, trec prin testul suprem: se pot descurca ca simpli angajați în propria firmă?

Săptămânal, noua emisiune va duce câte un director sub acoperire, care va experimenta mai multe job-uri în propria companie. În fiecare departament, un angajat îi va fi mentor și va încerca să-l inițieze pe șef în tainele companiei și ale job-ului respectiv. 

Odată aflat sub acoperire, șeful va afla la prima mână, necenzurat, care sunt lucrurile care funcționează, va afla despre angajații model (... și nu numai), dar și despre diverse probleme. Întreaga experiență va schimba atât modul în care șeful își privește propria companie, cât și cum privesc angajații propriul loc de muncă.

Crezi că șeful tău s-ar descurca sub acoperire? Și, mai mult, ce se va întâmpla după ce intră sub acoperire?

Șef sub acoperire este o emisiune realizată după formatul internațional Undercover Boss. Formatul a fost lansat în Marea Britanie în anul 2009 și a fost produs până în acest moment în 32 de țări, printre care se află și Statele Unite ale Americii, Polonia, Australia, Franța și Germania.

Șef sub acoperire - Descoperă cine ești!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni