VIDEO Ce schimbări va face David Aron de la Hotel Alpin în compania pe care o conduce


	VIDEO Ce schimbări va face David Aron de la Hotel Alpin în compania pe care o conduce
Autor: Dan L. Brumar
Data: 17 Martie 2023

A intrat sub acoperire cu așteptări mici, dar a descoperit o lume pe care o cunoștea puțin. David Aron, moștenitorul complexului hotelier Alpin, a dezvăluit că trebuie să ia măsuri după emisiunea „Șef sub acoperire” din 16 martie.

David Aron este directorul de dezvoltare al Hotelului Alpin. Împreună cu părinții săi, care în 2004 au preluat administrarea hotelului din Poiana Brașov, a decis să se deghizeze pentru a lucra sub acoperire în mai multe departamente ale firmei. 

Cu această ocazie a descoperit deficiențe în activitatea angajaților săi, dar și povești incredibile ale unor oameni dedicați jobului lor. Laura Mihalache, bucătar-șef la Alpin, este doar unul dintre ei. 

Andreea Flore, care lucrează la recepția hotelului, l-a impresionat cel mai mult pe manager.

După ce i-a cunoscut pe patru dintre ei, David Aron și-a dat seama că trebuie să opereze niște schimbări în companie, pentru a le crea angajaților condiții mai bune de muncă.

Vreau să am întâlniri individuale cu fiecare, pentru că este foarte important să descoperi această latură umană și să știi cum să-l aduci în direcția în care chiar își dorește să rămână la Alpin și să crească odată cu brandul”, a spus David Aron după emisiune.


 

Antreprenorul a explicat că a pregătit schimbări și pe partea de business management, pe care le va implementa de urgență. Vezi detalii în VIDEO-ul de mai jos!

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Mircea Sorin Ungur, ospătarul absolvent de Teologie

Citește și: Șef sub acoperire episodul 6. Laura Mihalache și-a împlinit visul

Citește și: Răsplata la care nu se aștepta. Gabor Raul Pardalian, emoționat la Șef sub acoperire episodul 6

Citește și: Andreea Flore, cu ochii în lacrimi în biroul lui David Aron la Șef sub acoperire

Șef sub acoperire - Descoperă cine ești!

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies