VIDEO Cine este Gheorghiță Șuletea de la Șef sub acoperire episodul 7

Iulian Safir a trecut peste incidentul din prima zi, când a fost martor la un accident de muncă. Managerul și-a continuat misiunea sub acoperire și a vizitat fabrica de nutrețuri combinate a companiei.

Iulian Safir s-a deplasat la Roșiești, unde compania sa produce hrană pentru păsările proprii, dar și nutrețuri pentru porci și vaci. Deschisă în urmă cu zece ani, fabrica de nutrețuri combinate ar putea funcționa mai bine. De aceea, directorul general adjunct al firmei s-a deghizat pentru a aflat toate dedesubturile.

Aici a fost ucenicul lui Gheorghiță Șuletea (35 de ani), care l-a pus imediat la treabă. Prima misiune: așezarea sacilor cu nutrețuri pe paleți. Șeful sub acoperire este stângaci și face numai boacăne, însă reușește cumva să-l tragă de limbă pe angajatul său.

Așa a aflat că vine pe jos la muncă. În fiecare zi parcurge 8 km la venire și 8 km la plecare. Bicicleta pe care o avea s-a stricat și nu are alternativă. 

Dar nu asta e cea mai mare problemă a sa. Bărbatul crește singur 3 copii, după ce soția lui a murit de cancer.

Fără soție? E greu. Nu te acomodezi niciodată. Asta e o prostie, din punctul meu de vedere”, a mărturisit bărbatul. El vrea ca cei trei copii ai lui să învețe carte, pentru a-și schimba destinul. El nu are decât opt clase și nu vrea ca ei să aibă aceleași posibilități limitate.

Urmărește Șef sub acoperire în avans, pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni