VIDEO Claudiu Alecu, tânărul hipoacuzit care îi inspiră pe colegii lui de la DPD România


	VIDEO Claudiu Alecu, tânărul hipoacuzit care îi inspiră pe colegii lui de la DPD România
Autor: Dan L. Brumar
Data: 30 Martie 2023

În cea de-a patra zi sub acoperire, Karla Codrea de la DPD România a ales să lucreze în depozitul principal al companiei, din Mogoșoaia. A fost una dintre cele mai bune decizii din viața ei.

Karla Codrea a fost informată că în depozit lucrează un tânăr hipoacuzic, care este de mare ajutor echipei de la Mogoșoaia. Claudiu Alecu, în vârstă de 33 de ani, aude cu o singură ureche, însă destul de greu. 

El scanează coletele care ajung în depozit, dar mai are o sarcină fără de care procesul de lucru ar bate pasul pe loc: el este omul de legătură dintre angajații auzitori și ceilalți colegi cu probleme de auz și surdo-muți care lucrează la depozitul de colete.

La DPD Mogoșoaia lucrează 7 angajați cu diverse deficienție de vorbire și auz, iar Claudiu se înțelege cu toți prin limbajul semnelor. Apoi, tânărul traduce tot ce vorbește cu ei, pentru colegii care nu au astfel de probleme.

Claudiu Alecu, omul care s-a pus mereu pe locul 2

Tânărul de la depozitul de colete din Mogoșoaia are probleme de auz din naștere. „Este moștenire de familie. Nu aud cu o ureche, iar cu cealaltă doar 40-50%”, a spus el. Părinții săi sunt surdo-muți și nu au putut să-l ajute să-și trateze afecțiunea. 

Fratele său este în aceeași situație, nu poate vorbi și auzi, dar mai are o altă problemă de sănătate: insuficiență renală. Băiatul a primit un rinichi de la tatăl lui, însă problema nu a fost rezolvată.

I-aș dona eu, că sunt compatibil 100% (...) Dorința mea este să fie fratele meu sănătos”. Vezi în VIDEO-ul de mai jos de ce s-a pus mereu pe locul 2!


 

Urmărește Șef sub acoperire în avans, pe VOYO!

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies