VIDEO Mircea Sorin Ungur, ospătarul de la Hotel Alpin cu un trecut impresionant

Autor: Dan L. Brumar
Data: 16 Martie 2023

În cea de-a doua zi sub acoperire, David Aron a testat munca de ospătar, care îi este cunoscută din perioada de practică. Șeful a descoperit un om cum rar i-a fost dat să întâlnească.

La Șef sub acoperire episodul 6, David Aron a ajuns pe mâinile lui Mircea Sorin Ungur, șef de sală la unul dintre restaurantele complexului hotelier Alpin. Bărbatul de 42 de ani l-a impresionat din prima pe manager. 

Ospătarul a fost mereu atras de cele sfinte, de aceea a și urmat cursurile unui seminar de preoți. A absolvit Facultatea de Teologie la Sibiu, apoi și-a luat și masterul în Teologie. Era pe punctul de a ajunge preot, însă viața l-a dus în cu totul altă direcție. S-a îmbarcat pe vase de croazieră, unde a fost ospătar.

N-am profesat niciodată, dar ecoul a rămas acolo și niciodată nu l-am scos din ecuație”, i-a spus bărbatul șefului sub acoperire. „A rămas, în continuare, iubirea pentru Dumnezeu, pentru preoție. Cine știe? Poate, odată, voi face și asta. Dumnezeu îi alege pe cârmuitorii lui”, a mai spus Mircea Sorin Ungur.

Urmărește Șef sub acoperire în avans, pe VOYO!

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies