VIDEO Mircea Sorin Ungur, ospătarul de la Hotel Alpin cu un trecut impresionant

În cea de-a doua zi sub acoperire, David Aron a testat munca de ospătar, care îi este cunoscută din perioada de practică. Șeful a descoperit un om cum rar i-a fost dat să întâlnească.

La Șef sub acoperire episodul 6, David Aron a ajuns pe mâinile lui Mircea Sorin Ungur, șef de sală la unul dintre restaurantele complexului hotelier Alpin. Bărbatul de 42 de ani l-a impresionat din prima pe manager. 

Ospătarul a fost mereu atras de cele sfinte, de aceea a și urmat cursurile unui seminar de preoți. A absolvit Facultatea de Teologie la Sibiu, apoi și-a luat și masterul în Teologie. Era pe punctul de a ajunge preot, însă viața l-a dus în cu totul altă direcție. S-a îmbarcat pe vase de croazieră, unde a fost ospătar.

N-am profesat niciodată, dar ecoul a rămas acolo și niciodată nu l-am scos din ecuație”, i-a spus bărbatul șefului sub acoperire. „A rămas, în continuare, iubirea pentru Dumnezeu, pentru preoție. Cine știe? Poate, odată, voi face și asta. Dumnezeu îi alege pe cârmuitorii lui”, a mai spus Mircea Sorin Ungur.

Urmărește Șef sub acoperire în avans, pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni