Sergiu Chirila

Data publicarii: 16 Mai 2016
Data actualizare: 16 Mai 2016
Romanii au talent 2016 - Semifinala 4 Sergiu are 28 de ani si este din Zalau. De mic a fost atras de muzica si dans ,dar abia la 11 ani a inceput sa practice brakedance-ul. A intrat intr-o trupa alaturi de care a participat la multe evenimente locale si nationale. In liceu s-a intersectat in Zalau, la un bal, cu trupa Simplu, unde a fost invitat de organizatori sa danseze impreuna. La varsta de 16 ani, in timpul unui spectacol, trebuia sa execute o saritura de final, dar din cauza emotiilor s-a rotit in aer si a cazut pe spate. Din fericire, nu s-a accidentat grav. A ales sa renunte la dans,  iar dupa un an si-a inregistrat prima melodie. Muzica l-a facut sa fie mai sensibil si, printr-o intamplare fericita, a ajuns sa cante in corul Bisericii Ortodoxe din Zalau.  A urmat Facultatea de Muzica de la Oradea si pentru a se intretine pe timpul studiilor, a plecat in strainatate, unde a lucra in agricultura.

 

 

Sergiu are 28 de ani si este din Zalau.

De mic a fost atras de muzica si dans ,dar abia la 11 ani a inceput sa practice brakedance-ul. A intrat intr-o trupa alaturi de care a participat la multe evenimente locale si nationale. In liceu s-a intersectat in Zalau, la un bal, cu trupa Simplu, unde a fost invitat de organizatori sa danseze impreuna. La varsta de 16 ani, in timpul unui spectacol, trebuia sa execute o saritura de final, dar din cauza emotiilor s-a rotit in aer si a cazut pe spate. Din fericire, nu s-a accidentat grav. A ales sa renunte la dans,  iar dupa un an si-a inregistrat prima melodie. Muzica l-a facut sa fie mai sensibil si, printr-o intamplare fericita, a ajuns sa cante in corul Bisericii Ortodoxe din Zalau. 

A urmat Facultatea de Muzica de la Oradea si pentru a se intretine pe timpul studiilor, a plecat in strainatate, unde a lucra in agricultura.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies