RIPPERZ CREW

Data publicarii: 23 Mai 2018
Data actualizare: 23 Mai 2018
Grupul se numeste Ripperz (Spintecatorii).

Cum se numeste grupul? De ce se numeste asa?

Grupul se numeste Ripperz (Spintecatorii). Se numeste asa pentru ca la inceputul asa zisei cariere au fost o trupa bataioasa, iar la competitiile de breaking erau tot timpul grupul ala care se lupta cu toata lumea.

Cum s-a format acest grup si de cat timp?

Grupul s-a format in 2006 in Odobesti. Cu 11 ani in urma, mai exact pe 21 septembrie. Pe atunci erau alti membri – Ciprian, impreuna cu un verisor si un alt prieten bun - au inceput in scara blocului asa numitul break-dance, fiind la moda la vremea respectiva. Intre timp, acesti 2 membri s-au retras din activitate. Ulterior, au inceput sa apara alti membri, Jabba fiind unul dintre "elevii" nostri in urma cu 5 ani, intre timp a devenit membru de baza al trupei. Anul acesta la o competitie de Breaking din Bucuresti am avut placerea dupa mai multe intalniri sa il facem membru important pe Oleg.

Pe unde si-au manifestat acest talent pana acum?

Ne-am manifestat de cele mai multe ori la competitiile in domeniu. Atat national cat si international. Ciprian a fost dansator in trupa DeepCentral, am avut spectacole cam in toata tara.

Care este visul lor ca si grup?

Visul nostru este de a duce numele nostru de grup peste hotare mai mult decat pana acum si sa reprezentam Romania in felul nostru. Suntem una din singurele trupe de Breaking din Romania care mai activeaza international, dar nu indeajuns de mult pentru a avea notorietatea pe care ne-o dorim.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies