Aseară, comedia a cucerit România! Milioane de români au urmărit serialele Las Fierbinți și Triplusec!

Aseară, comedia a cucerit România! Milioane de români au urmărit serialele Las Fierbinți și Triplusec!
Citeste mai mult despre: Triplusec, comedie, Las Fierbinti, ProTV,
Data: 28 Septembrie 2018
Joi seară, românii s-au distrat împreună cu personajele preferate din serialele Las Fierbinți și Triplusec. Milioane de telespectatori s-au bucurat de comedie la PRO TV, iar cele două producții s-au clasat pe primul loc în topul audiențelor. 

În Las Fierbinți, planul cârciumarului de a-l spiona pe primar a fost ruinat chiar de Robi, polițistul satului, fără să știe că Vasile era mână-n mână cu Bobiță și împărțeau banii încasați de la localnicii care vizionau fascinați acele imagini, în direct. Aventurile fierbințenilor au ajuns aseară în casele a milioane de telespectatori.

Serialul Las Fierbinți a fost lider de audiență înregistrând 11.9 puncte de rating și 32.2% share pe segmentul de public comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea doar 3.8 puncte de rating și 10.3% share. 

Aseară, gașca nebună din Triplusec a avut parte de o mulțime de provocări: Anda a fost promovată în agenție după ce și-a confruntat și jignit șeful, Alinuța a fost călcată de mașină, Nicu s-a visat artist internațional, Ștefan a jucat poker pe dezbrăcate cu trei doamne trecute de prima tinerețe, frumoasa lui Vlad nu s-a mai trezit, iar George a încercat să găsească o soluție cu un ceai de iarba șarpelui.

Episodul Triplusec de joi seară a fost lider de audiență pe segmentul de public comercial cu 5.3 puncte de rating și 15.4% share, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4.8 puncte de rating și 13.9% share. 

Săptămână de săptămână, comedia e la PRO TV. În fiecare marți și joi, de la 20:30, țara o arde pe comedie cu episoadele din Las Fierbinți, iar joia de la 21:30, râzi la greu cu un Triplusec. 

FULLSCREEN
Aseară, comedia a cucerit România! Milioane de români au urmărit serialele Las Fierbinți și Triplusec!
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies