CONCURS LA MĂRUȚĂ: "Cozonacul de aur" - ediția de Paște

CONCURS LA MĂRUȚĂ:  Cozonacul de aur  - ediția de Paște
Data: 26 Martie 2019
Concursul „Cozonacul de aur“ este un concurs de divertisment care se desfășoară în cadrul emisiunii „La Măruță“.

Perioada de înscriere la concurs este 26 martie - 5 aprilie 2019. Timp de o săptămână participanții care trec mai departe sunt invitați în platoul emisiunii La Măruță. Cozonacul fiecărui participant va fi degustat de către un juriu și se vor acordă note (de la 1 la 10). Concurenții care de-a lungul concursului au acumulat cel mai mare punctaj, vor fi invitați în marea finală, pentru a se desemna câștigătorul.Durata Concursului: 8 aprilie 2019 – 25 aprilie 2019, dată în care va avea loc Marea Finală.MARELE PREMIU constă într-un cuptor Franke Smart Linear. De asemenea, participanții vor putea câștiga un medalion de aur în formă de cozonac, dar și un trofeu butaforie

Ce trebuie să faceți:

Pentru a se înscrie la concurs participanții trebuie să trimită un mail de înscriere către lamaruta@protv.ro până cel mai târziu în dată de 05.04.2019, care să cuprindă o prezentare video a poveștii cozonacului înscris în concurs. Înscrierea nu garantează în mod automat participarea la concurs.

Participanții vor fi selectați pentru participarea la concurs de către echipa redacției emisiunii, apreciată liber de către aceștia, în urmă înscrierilor.


Pentru mai multe informații consultați regulamentul AICI

FULLSCREEN
CONCURS: Cozonacul de aur - Ediția de Paște
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO