Documentarul despre fondurile europene, prezentat aseară la România, te iubesc!, a fost urmărit de peste 1 milion de români

Documentarul despre fondurile europene, prezentat aseară la România, te iubesc!, a fost urmărit de peste 1 milion de români
Data: 11 Martie 2019
Aseară, la România, te iubesc!, Alex Dima a prezentat documentarul ”Formă fără fonduri”, care arată paradoxul fondurilor pe care, deși Uniunea Europeană ni le pune la dispoziție, noi nu suntem capabili să le accesăm, dar și exemple de localități unde primarii au reușit să atragă milioane de euro pe care i-au investit pentru a crește nivelul de trai al comunității. 

Emisiunea România, te iubesc! a înregistrat 4.4 puncte de rating și 17% share pe segmentul de public comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4 puncte de rating 15.5% share. 

La nivel național, peste 1 milion de telespectatori au urmărit, minut cu minut, documentarul despre felul în care România nu reușește să atragă fonduri europene. 

Duminică, la România, te iubesc!, Paula Herlo va deschide ușa unor centre de plasament și ne va arăta cum o parte dintre minorii găzduiți acolo iau medicamente psihotrope.

5.700 de copii din sistemul de protecție sunt pacienții medicilor psihiatri, deși mulți dintre ei nu au dizabilități mentale.

Ce ascunde acest ”tratament” și care sunt motivele reale pentru care responsabilii din instituțiile statului îl aplică zilnic pe mii de copii vedem duminică, de la ora 18:00, la PRO TV

Edițiile România, te iubesc! sunt disponibile integral pe protvplus.ro. Conținutul disponibil pe platforma PRO TV Plus poate fi embed-uit folosind linkul de iframe din platformă. 

Tu când ai spus ultima dată România, te iubesc?

Toate reportajele pot fi urmărite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro.
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO