Marţi, 16 octombrie, La Măruţă, Irina Loghin vorbeşte despre nunta fiicei, iar doi soţi antrenori te motivează la schimbare

Marţi, 16 octombrie, La Măruţă, Irina Loghin vorbeşte despre nunta fiicei, iar doi soţi antrenori te motivează la schimbare
Citeste mai mult despre: La Maruta, emisiune, invitati,
Data publicarii: 16 Octombrie 2018
Data actualizare: 16 Octombrie 2018
Azi, la Măruţă, ai parte de premiere, exclusivităţi, oameni de 10 şi...motivaţie! 

La nunta fiicei Irinei Loghin toţi ochii au fost pe... soacra mică! Cântăreaţa de muzică populară a întinerit când a văzut-o pe Irinuca mireasă. A strălucit, dar a avut şi cele mai mari emoţii din viaţa ei. Atât de mari încât, desi la petrecere s-a organizat un ospăţ regal, nu a putut mânca nimic. A ţinut însă minte tot ce a trăit şi a simţit şi povesteşte la Măruţă.

Iar dacă vrei să schimbi ceva în viaţa ta şi ai nevoie de un impuls, Mihaela şi Cristi Ciobanu te motivează azi la Măruţă. Ei şi-au transformat radical stilul de viaţă după ce...s-au îndrăgostit la sală. De sport şi...unul de altul! El a fost poliţist, ea avea un seviciu care nu îi plăcea şi amandoi au luat-o de la capăt împreună. O poveste despre curaj, schimbări radicale şi motivaţie, azi, la Marută. 

Şi, dacă vrei să te simţi ca în weekend în mijlocul săptămânii, ai parte de atmosferă specială cu o piesă în premieră de la Nicole Cherry şi Ştefania.  
O emisiune de 10, la Măruţă.

 

 

 

 

  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies