Măruță începe un nou sezon: “A fost o vară plină și simt că am energie cât să dau și la alții!”  

Măruță începe un nou sezon:  A fost o vară plină și simt că am energie cât să dau și la alții!
Citeste mai mult despre: La Maruta, Catalin Maruta, noul sezon,
Data: 26 August 2019
Luni, 26 august, la ora 15:00, începe sezonul 12 La Măruță! Echipa emisiunii se întoarce în casele telespectatorilor, cu foarte multă voie bună, muzică, noutăți din showbiz și invitați speciali. 
Cătălin Măruță va prezenta luni, 26 august, în exclusivitate, imagini cu noul membru al familiei Sînă. O echipă a emisiunii a fost la maternitate imediat după ce s-a născut micuța Leah. Proaspăta mămică, Anca Sînă Serea a oferit un interviu emoționant și plin de bucurie. 
 
Gazda emisiunii, împreună cu echipa sa, pregătește două ore de distracție, în fiecare după amiază, de luni până vineri, întâmplări amuzante și… multă mâncare. Nu vor lipsi nici provocările lui Măruță, iar invitații vor fi nevoiți să le facă față. 


 
"Începutul de sezon mă surprinde mereu plin de viață, după o vacanță frumoasă, deci abia aștept să mă reîntâlnesc cu prietenii emisiunii. Am avut parte și de odihnă, și de distracție. Am sărbătorit-o pe Andra în acest weekend în Barcelona, a fost ziua ei și aniversarea nunții noastre, așa că am plecat într-un city-break împreună cu Eva și cu David.  A fost o vară plină și simt că am energie cât să dau și la alții! În prima emisiune vine Anca Sînă Serea, mămică pentru a șasea oară, și ne spune cum s-a schimbat viața familiei ei de când a apărut pe lume Leah. Vor reveni și rubricile pe care mulți le iubesc deja, gătim acasă la vedete, mergem acasă la ele să le aflăm secretele, iar cei mai buni în orice domeniu, oamenii care merită respectul și admirația noastră, au mereu un loc rezervat pe canapeaua mea. Să înceapă distracția!”," a declarat Cătălin Măruță.

Pe PRO TV PLUS puteți vedea momente speciale din emisiunile preferate:

FULLSCREEN
Măruță începe un nou sezon: “A fost o vară plină și simt că am energie cât să dau și la alții!”  
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO