Ultimii concurenți au sfidat limitele pentru un loc în semifinală! Aseară, Ninja Warrior România a fost lider de audiență!

Ultimii concurenți au sfidat limitele pentru un loc în semifinală! Aseară, Ninja Warrior România a fost lider de audiență!
Autor: Redactia
Data publicarii: 08 Octombrie 2018
Data actualizare: 08 Octombrie 2018
Duminică seară, ultimii 45 de concurenți au intrat în arena Ninja Warrior România pentru a-și adjudeca un loc în semifinala show-ului. Pentru unii, cursa s-a terminat în apă, însă zece dintre ei au pus mâna pe biletul care le asigură un loc în etapa următoare. Andrei Ciobanu, Constantin Țaca, Călin Ilie Tătar, Andrei Nacșu, Antonio Fernando Timofte, Tudor Asaftei, Ștefan Gireadă, Justin Mușină, Alexandru Munteanu și Robert Zimbran și-au câștigat dreptul de a merge mai departe și de a lupta pentru cel mai râvnit titlu, dar și pentru premiul de 100.000 de euro. 

Aseară, show-ul Ninja Warrior România a fost lider de audiență și a înregistrat 5.9 puncte de rating și 16.3% share pe segmentul de public comercial, format din persoane cu vârsta curpinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4.9 puncte de rating și 13.6% share. La nivel național, peste 1.1 milioane de telespectatori au urmărit, minut cu minut, parcursul ultimilor concurenți. În minutul de aur de la ora 20:47, peste 1.8 milioane de români erau cu ochii pe cei care sfidau limitele pentru un loc în semifinala Ninja Warrior România.

Săptămâna aceasta, primii 25 de semifinaliști sunt pregătiți să dea piept cu un nou traseu și noi obstacole pentru un loc în finala celui mai puternic show din lume. Cine sunt primii români care se vor apropia de Muntele Midoriyama și de titlul la care râvnesc milioane de oameni, vedem duminică seară, la PRO TV. 

Ninja Warrior România – Sfidează limitele! În fiecare duminică, de la ora 20:00, la PRO TV.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies