Cel mai emotionant moment de la Romanii au talent. Andra avea ochii in lacrimi cand i-a venit randul sa vorbeasca: VIDEO

Cel mai emotionant moment de la Romanii au talent. Andra avea ochii in lacrimi cand i-a venit randul sa vorbeasca: VIDEO
Data publicarii: 04 Mai 2012
Data actualizare: 04 Mai 2012
O trupa de dansatori hipoacuzici au venit la “Romanii au talent” sa demonstreze ca prietenia adevarata nu poate fi destramata de nicio bariera si ca, desi ei nu pot auzi, incearca sa traiasca normal intr-o lume care ii considera anormali.

Trupa se numeste No Limit si vor sa lupte pana la capat pentru premiul de 120.000 de euro. “Cel mai tare ne e frica de Mihai Petre”, au spus tinerii, care au venit insotiti de o doamna care s-a recomandat drept “mesagerul lor“.


Facebook.com/Romaniiautalent    

Sunt mesagerul acestor tineri care nu aud. Am venit sa va demonstram ca surzii au talent. Surzi sunt cei care nu vor sa auda, ei aud cu sufletul. Vor dansa hip hop, au invatat pasii pe numaratoare, iar eu ii coordonez. Eu sunt muzica lor, imi place sa spun”.

Tinerii, care nu au auzit nicio secunda muzica, au dansat exceptional, in aplauzele salii ridicate in picioare. De fapt, nu a stat nimeni pe scaun cat au dansat ei, nici macar juriul.


Andra 
a fost foarte emotionata si, cand a trebuit sa vorbeasca, avea ochii in lacrimi: “Va iubesc foarte mult, pentru ca am si eu pe cineva in familie asa, si stiu cat va e de greu. Nu am cuvinte sa va spun cat de mult va iubesc!

Andi Moisescu era la fel de impresionat: “Ei ar putea sa castige acest premiu. Dar cel mai mare premiu de la Romanii au talent valoreaza mai mult – si l-am castigat eu, in seara asta, pentru ca am avut ocazia sa ii vad pe ei!” a spus el.

M-ati lasat mut din doua motive – ati dansat mai ritmic decat multi dansatori pe care i-am vazut in viata mea. N-ati iesit o singura data din muzica, si 2 -  voi ati creat muzica in momentul in care ati dansat” i-a felicitat si Mihai Petre, care a stat in picioare, din admiratie si respect pentru tinerii concurenti.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies