Are un talent extraordinar: isi foloseste MINTEA! Numarul din finala a fost o PREMIERA INTERNATIONALA! Andra i-a cerut un cub cu autograf VIDEO

Are un talent extraordinar: isi foloseste MINTEA! Numarul din finala a fost o PREMIERA INTERNATIONALA! Andra i-a cerut un cub cu autograf VIDEO
Data publicarii: 12 Mai 2012
Data actualizare: 12 Mai 2012
El da gata un cub Rubik in cateva secunde, si legat la ochi! "Numarul din finala va fi o premiera internationala!" a promis Cristian Leana inainte de marea finala de Romanii au talent.

Show-ul Romanii au talent e integral pe voyo.ro. Vezi finala aici  

Cristian Leana a rezolvat 3 cuburi Rubik, in conditii extrem de vitrege: legat la ochi, cu o singura mana, in timp ce un "sabotor" il uda cu o stropitoare sau ii arunca fulgi scosi dintr-o perna peste cuburi.


Andi Moisescu
s-a ridicat in picioare in fata lui Cristian Leana: "Vreau sa stii ca prin prestatia ta din seara asta, desi probabil nu ti-ai propus, ne-ai aratat cum sunt tratati din cand in cand in tara asta oamenii care stiu sa-si foloseasca creierul"

Mihai Petre a fost sincer: "Nu ma asteptam sa poti face spectacol cu asa ceva!" Colega lui, Andra, era in culmea entuziasmului si l-a rugat pe concurent sa ii acorde un autograf, atat de impresionata a fost de talentul lui Cristian.

Vezi VIDEO cu prestatia lui din finala:

Numarul lui din semifinala a lasat pe toata lumea fara cuvinte:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies