Un pusti de 14 ani a facut senzatie la ROMANII AU TALENT! Mihai Petre a fost entuziasmat de el: "Chiar seamana cu Justin Bieber!"

Un pusti de 14 ani a facut senzatie la ROMANII AU TALENT! Mihai Petre a fost entuziasmat de el: Chiar seamana cu Justin Bieber!
Data publicarii: 28 Februarie 2012
Data actualizare: 28 Februarie 2012
Vezi integral si in exclusivitate emisiunea "Romanii au talent" pe Voyo.ro!

"Hei tu, Justin Bieber!" a strigat Mihai Petre, imediat dupa ce Tomer Weissbuch, un elev de 14 ani, a terminat de cantat la preselectiile "Romanii au talent".Andra i-a atras atentia colegului sau de juriu: "Stai, ca nu-i place", referindu-se la comparatia cu vedeta de origine canadiana, dar Mihai era mult prea incantat de ce revelatie avusese: "Si ce daca, chiar seamana! Ai un zambet ok, fetele vor fi innebunite la tine la scoala", i-a spus juratul tanarului concurent care a facut pe toata lumea sa aplaude si sa cante alaturi de el piesa "I'm Yours" a lui Jason Mraz."Ai grija ce canti data viitoare, pentru ca si raspunsul meu e DA", i-a spus si Andra, iar tanarul Tomer merge in etapa urmatoare la "Romanii au talent" cu trei de DA.Vezi integral pe voyo.ro cea de-a doua editie Romanii au Talent!

Facebook.com/Romaniiautalent
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies