PLACEREA VINOVATA a lui Mihai Petre: a imitat un flex, un curcan si un autobuz! Vezi ce cadou a facut juriului la final: VIDEO

PLACEREA VINOVATA a lui Mihai Petre: a imitat un flex, un curcan si un autobuz! Vezi ce cadou a facut juriului la final: VIDEO
Data publicarii: 27 Februarie 2012
Data actualizare: 27 Februarie 2012
Un barbat din Tulcea s-a prezentat la preselectiile pentru show-ul Romanii au talent cu "un spot publicitar" inspirat de ProTV. Sau de ProFM. Sau… ProTV. Nici lui nu-i e foarte clar.

Daca in sezonul trecut, “Veveritele vesele” s-au dovedit a fi “placerea vinovata” a lui Mihai Petre, de aceasta data, cel care i-a recreat juratului aceleasi stari si sentimente a fost Popa Tudorel, de 30 de ani, din Tulcea.

Acesta a imitat intr-o maniera care a cucerit deopotriva sala si juriul o motocicleta, un flex, un curcan, un autobuz romanesc, iar la sfarsit a oferit cadou si un spot publicitar.

Demn de apreciat pentru tonusul si mimica sa extraordinare, Tudorel nu a avut totusi o copilarie fericita, el crescand la casa de copii, unde acum isi doneaza bonurile de masa.

Vezi clipul cu dedicatia pentru membrii juriului a concurentului aspirant la titlul de "roman cu talent".
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies