Romanii au talent, stapanul absolut al audientelor! Vezi cele mai TARI momente din show-ul de vineri seara

Romanii au talent, stapanul absolut al audientelor! Vezi cele mai TARI momente din show-ul de vineri seara
Citeste mai mult despre: Romanii au talent, audiente, Got Talent,
Data publicarii: 21 Aprilie 2012
Data actualizare: 22 Aprilie 2012
In cea de-a treia semifinala a celui de-al doilea sezon al emisiunii “Romanii au talent”, s-a dansat din nou “dansul audientei”, iar cifrele inregistrate de ProTv vineri seara au fost pe masura. ProTv nu a avut rival pe nici un segment de public, fiind stapinul absolut al audientelor.

Asa se face ca cea de-a treia semifinala a celui de-al doilea sezon al emisiunii “Romanii au talent” a reusit in mintutul de aur de la 21.14 sa inregistreze 26,3 puncte de rating si o cota de piata de 48,1%, adunind in fata micilor ecrane peste 5 milioane de romani.

La fel de impresionante sint si audientele medii inregistrate pe toata durata emisiunii (20.29-00.04). Astel, pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani ProTV obtinea o audienta medie de 18,4 puncte de rating si o cota de piata de 42,2%, in timp ce Antena 1 obtinea  doar 4,6 puncte de rating si 10,5% cota de piata.


Emisiunea este integral pe voyo.ro

Si pe intreg publicul din mediul urban, emisiunea “Romanii au talent” nu a avut concurent, inregistrind 18,2 puncte de rating si o cota de piata de 37,5%,  fiind urmarita pe tot parcursul emisiunii de aproape  2 milioane de telespectatori, in timp ce Antena 1 obtinea doar 4,5 puncte de rating si 9,2% cota de piata.

La nivelul intregii populatii a Romaniei, ProTv inregistra pe toata durata emisiunii o audienta medie de 17,9 puncte de rating si 37,7% cota de piata, emisiunea fiind urmarita pe tot parcursul ei de aproape 3 milioane si jumatate de telespectatori,urmat fiind de Antena 1 cu 3,7 puncte de rating si 7,8% cota de piata.

 

Oare putem noi, oamenii, sa influentam sau sa citim gindurile semenilor nostri? Daca a reusit acest lucru sau pur si simplu a fost libera alegere a celor care l-au votat nici nu mai conteaza pentru mentalistul Cristian Gog care a impresionat o tara intreaga cu momentul prezentat vineri seara la “Romanii au talent” si a reusit sa se clasese astfel pe primul loc in topul preferintelor telespectatorilor ProTv.

Pentru unii a fost “inspaimintator”, pentru altii pur si simplu fantastic, iar Andra l-a numit noul erou al iluzionismului romanesc. Andi nu s-a putut decide daca sa-l numeasca “magic sau magnific”. Oricare au fost comentariile, un lucru a fost cert: Cristian Gog a luat piuitul tuturor si a primit admiratia, dar si voturile telespectatorilor.

Seara a vineri, 20 aprilie, a fost una buna si pentru cei 3 jurati de la “Romanii au talent” care le-au multumit telespectatorilor ca nu i-au pus in situatii foarte difice, cum ar fi fost aceea de a alege intre Cristian Gog si Trio Zamfirescu.

Daca s-ar fi intimplat asa, cei tre ar fi fost nevoiti sa ia o decizie practic imposibil de luat. Juratii au fost foarte fericiti ca alegerea telespectatorilor a coincis cu alegerile lor, astfel ca, pe locul al doilea si implicit in marea finala din 11 mai au fost trimisi si Trio Zamfirescu care au oferit un moment extraordinar, indelung aplaudat in picioare de juriu si public. “Imi doresc sa vad o confruntare in finala intre Cristian Gog si voi” a spus Andi Moisescu, lucru care ar putea deveni posibil avind in vedere ca ambele numere se afla acum pe lista finalistilor.

Lupta pentru locul al treilea s-a dat intre Roqfellaz si BarSession, iar cea care a trebuit sa ia decizia finala a fost Andra. Desi in timpul emisiunii Andi Moisescu a fost de acord cu Mihai Petre ca dansatorii de la Roqfellaz sint foarte buni si merita sa mearga mai depare, totusi votul sau final a mers catre BarSession. Cele doua voturi obtinute de la Andi si Andra de indeminaticii barman de la BarSession le-au deschis drumul catre premiul cel mare de 120.000 de euro si multrivnitul titlu de cel mai talentat roman.

Desi a prezentat un numar de acrobatie cu bicicleta extraordinar de spectaculos, Bogdan Balmus s-a ales doar cu aplauzele publicului si un numar insuficient de voturi pentru a putea trece mai departe. La fel de emotionant a fost si momentul Tatianei Fecioru care a impresionat prin faptul ca a reusit sa aduca multe elemente noi in numar sau fata de ceea ce a prezentat in preselectii, lucru pentru care a fost foarte apreciata.

Chiar daca nu au trecut mai departe, Floris Bistrita au oferit un moment de sincronizare perfecta, iar Minestrone Band au prezentat un spectacol inedit. La rindul lui, Raoul Alexandru Sipos a reusit ceea ce Andra a vazut doar in filme pronuntind cu o repeziciune greu de imaginat fraze intregi in limba engleza, totul pe acorduri muzicale alerte, iar Tomer Weissbuch a cucerit prin carisma si starea de bine pe care a reusit sa o transmita. Foarte buni au fost si Wushu, luptatorii de arte martiale care au imbinat disciplina si controlul cu eleganta, dar si Silviu Pasca & Friends care au facut ca melodia interpretata de ei sa sune foarte bine.

Emisiunea este integral pe voyo.ro0

Pentru ca seara sa fie una cu adevarat magnifica, pe scena de la “Emisiunea este integral pe voyo.ro1” au urcat baletul Edi Stancu, superbele mama si fiica, Natalia si Aliona Duminica, dar si talentatul beatboxer Cosmin Agache care a uluit inca o data asistenta cu momentul sau acompaniat de dansatorul Ionut Tanase, cistigatorul sezonului trecut de la “Dansez pentru tine”. “Esti un fenomen!” i-a spus emotionat Andi Moisescu lui Cosmin Agache in timp ce-l imbratisa cu putere pe tinarul de 15 ani care a facut din nou spectacol pe scena care l-a consacrat. 

Emisiunea este integral pe voyo.ro2

Emisiunea este integral pe voyo.ro3 

Ai chef de-un film misto si nu stii la ce sa te uiti? Si noua ni se intampla mereu! Emisiunea este integral pe voyo.ro4
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!