VIDEO GENIAL. Isterie generala la Romanii au talent! Sute de oameni au izbucnit instantaneu in ras cand i-au vazut talentul

VIDEO GENIAL. Isterie generala la Romanii au talent! Sute de oameni au izbucnit instantaneu in ras cand i-au vazut talentul
Data publicarii: 24 Aprilie 2012
Data actualizare: 24 Aprilie 2012
Inainte sa afle verdictul juriului, concurentul le-a marturisit ca a avut un vis, din care a aflat ca nu merge mai departe in semifinale.

"Aoleu, tu chiar te distrai, iti placea! Aoleu, amandoi va distrati!” le-a spus Mihai Petre colegilor lui, in timp ce revedeau imaginile de la preselectii. “Voi sunteti seriosi?” “Eu sigur nu sunt serios” a raspuns Andi Moisescu.

Decizia lor a fost pana la urma ca momentul sa mearga mai departe, iar Marian Florea a fost extrem de surprins cand a aflat ca se numara printre cei alesi. "Mi-am mai pierdut din entuziasm... sunt cam pierdut in spatiu" le-a spus el lui Pavel Bartos si lui Smiley.
 

Talentul meu e limba engleza” a declarat cu inocenta la preselectiile “Romanii au talent” Marian Florea, 28 de ani, agent de curatenie.

Trebuie sa revezi "Rose of America" si maneaua tradusa in engleza. Iar dedicatia concurentului pentru Mihai Petre a provocat o adevarata explozie de rasete in sala:


    

Marian Florea a trecut in semifinalele de la Romanii au talent si il vom vedea vinerea aceasta. Vezi aici lista completa a semifinalistilor.

Facebook.com/Romaniiautalent
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!