Unul a primit aprecierile publicului, celalalt pe al fetelor. Un NUMAR cum n-ai mai vazut in viata ta. Inventie marca "Romanii au talent"

Unul a primit aprecierile publicului, celalalt pe al fetelor. Un NUMAR cum n-ai mai vazut in viata ta. Inventie marca Romanii au talent
Citeste mai mult despre: Romanii au talent,
Data publicarii: 04 Mai 2012
Data actualizare: 05 Mai 2012
Show-ul este integral pe Voyo.ro.

Flaviu fara "s" si Ricky s-au prezentat la "Romanii au talent" cu un dans electro tiganesc. Ceva nemaiintalnit.

"Mi-ar fi placut sa participi mai mult la acest numar", i-a spus Mihai Petre lui Flaviu fara "s".

"Eu zic ca s-au descurcat foarte bine amandoi. Si zic ca ar trebui sa pastrezi si acel "s" in numele Flaviu, pentru ca vine de la succes", considera Andra.

"Ricky a primit aprecierile juriului, iar Flaviu pe al fetelor din caruta. Erau foarte zambitoare", a fost impresia lui Andi.

Vezi ultima semifinala integral si exclusiv pe Voyo.ro. 

Cei doi tineri au facut senzatie si in preselectii, la “Romanii au talent”. Au intrat pe scena cu o poezie, creatie proprie:

"Un tigan si un roman
Baieti cu sufletul bun
S-au gandit ca sa danseze
Publicul sa-l impresioneze
Iar juriului exigent
Care se uita atent
Speram sa-i placa prestatia
Si sa primim 3 de DA!
"

Flaviu (fara "S"!!!, pentru ca nu-i place) Marza a venit impreuna cu prietenul lui tigan, Ricky (pe numele lui Dodi Alexandru) pentru a-si demonstra talentul de dansatori. Ricky e tigan si e mandru de asta!”, a spus el.

Primul moment i-a apartinut lui Ricky, 13 ani, care a facut un electric dance de a ramas Mihai Petre cu gura cascata. Partea a doua a dansului i-a revenit lui Flaviu, 20 ani: el a facut un show de pomina, gipsy style, pe o manea – “Aragaz cu butelie” a lui Sandu Ciorba.

Cu aceasta ocazie, Andi Moisescu l-a uimit pe Mihai Petre cu cunostintele sale in materie de manele. 

Eu nici nu-mi dau seama care dintre voi e tigan si care nu. De fapt, nici nu ma intereseaza!” le-a spus Andi tinerilor. La randul lui, Mihai Petre i-a felicitat pentru prestatia lor: "Nu am crezut ca cineva ma poate face sa ma distrez pe un text atat de profund si complex ca Aragaz cu butelie!

Andra a glumit: "Chiar ma gandeam, n-o sa danseze nimeni aici pe Sandu Ciorba!", iar Mihai s-a prins imediat in joc: "Da, si eu m-am gandit toata ziua la Sandu Ciorba! " a spus el, in hohotele de ras ale spectatorilor.

Facebook.com/Romaniiautalent

Vezi show-ul integral AICI
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies