Acest "INGERAS" a facut sa sara scantei in juriu, la "Romanii au talent". Replici taioase intre Andra si Mihai Petre. Ce a bagat zazania intre cei doi

Acest INGERAS a facut sa sara scantei in juriu, la Romanii au talent . Replici taioase intre Andra si Mihai Petre. Ce a bagat zazania intre cei doi
Citeste mai mult despre: Romanii au talent,
Data publicarii: 04 Mai 2012
Data actualizare: 05 Mai 2012
Show-ul este integral pe Voyo.ro.

Din cea de-a cincea semifinala a show-ului "Romanii au talent" nu au lipsit nici divergentele intre jurati. Andra si Mihai Petre au avut o discutie aprinsa la preselectii, in privinta unei concurente de numai 11 ani: Luiza Adelina Ciudin.

Discutiile in contradictoriu au continuat si in semifinale. In timp ce Mihai Petre nu o considera pe Luiza potrivita pentru marea finala, Andra spune ca un asa talent rar a vazut la un copil. Fetita si-a castigat repede si o porecla: "micuta Maria Tanase".

"E ceva in Gorj, acolo", a spus si Andi Moisescu, referindu-se la faptul ca mari voci ale muzicii populare romanesti s-au nascut in locul de unde vine si micuta concurenta de la "Romanii au talent".

Vezi ultima semifinala integral si exclusiv pe Voyo.ro. 


"100% de acord ca ai o voce extraordinara, insa eu am o problema cu genul asta de moment. E adevarat, ne simtim bine, dar sunt foarte multi oameni in tara asta care fac asa ceva. Deocamdata, raspunsul meu este nu", a afirmat Mihai Petre, la preselectii.

Desi Mihai era de parere ca numarul ei nu a avut nimic special, Andra a sustinut ca fetita are o voce nemaipomenita pentru varsta ei, mai mult, este noua Maria Tanase a Romaniei. "Bravo!", a exclamat ea la finalul cantecului copilei. "Nu toata lumea la 11 ani este la fel de talentata ca tine. Abia astept sa te vad in etapa urmatoare", a continuat ea.

A ramas, totusi, ca Andi Moisescu sa decida ca aceasta va merge in etapa urmatoare. "Esti o olteanca apriga, frumoasa si talentata. Raspunsul meu este cel mai usor de dat din tot ce am vazut pana acum, astazi", i-a spus el.

Facebook.com/Romaniiautalent   

Vezi show-ul integral AICI
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies