Reguli de asociere a mancarurilor cu vinurile. Tips & tricks de la Chef Bontea

Reguli de asociere a mancarurilor cu vinurile. Tips tricks de la Chef Bontea
Citeste mai mult despre: Sorin Bontea, MasterChef, vin alb, vin rosu,
Data publicarii: 13 Iunie 2012
Data actualizare: 13 Iunie 2012
Sorin Bontea, unul dintre cei trei Chefi de la MasterChef, vine cu sfaturi utile despre mancaruri si vinurile potrivite.

"Vinul alb merge cel mai bine cu tot ce inseamna carne alba, cu paste si peste. 


Vinul rosu, cum ar fi Pinot Noir, cel mai light dintre toate vinurile rosii, e recomandat cu pastele cu sos de rosii, la curcan si la somon.

    
Foto: SHUTTERSTOCK

Vinurile rosii Merlot si Cabernet merg cel mai bine cu carnurile rosii, vanat, porc, miel, vita.

Iar pentru branzeturi, merge orice vin, mai putin cele pentru desert. Asta depinde insa si de branzeturi, pentru ca acestea pot fi dulci, tari, sarate etc.." ne-a marturisit juratul de la MasterChef.

Protvmagazin.ro




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!