Are o voce FABULOASA! Vezi cum a cantat fata de 16 ani pentru care antrenorii s-au luptat corp la corp s-o aiba in echipa: Smiley a ascultat-o cu gura cascata!

Are o voce FABULOASA! Vezi cum a cantat fata de 16 ani pentru care antrenorii s-au luptat corp la corp s-o aiba in echipa: Smiley a ascultat-o cu gura cascata!
Citeste mai mult despre: Andreea Olariu, Vocea Romaniei,
Data publicarii: 15 Octombrie 2012
Data actualizare: 19 Octombrie 2012
Andreea Olariu, tanara de 16 ani care a facut senzatie la concursul “Io canto” din Italia, a urcat pe scena la “Vocea Romaniei”.

Show-ul "Vocea Romaniei" este INTEGRAL pe voyo.ro

Vocea Romaniei este ASTAZI, de la ora 20:30 pe ProTV si pe voyo.ro!

Isi doreste si altceva, pe langa recunoasterea talentului: vrea s-o ajute pe mama ei, care a fost diagnosticata cu cancer si a trecut printr-o operatie dificila.

Fata a povestit ca si-ar fi dorit sa participle la America’s Got Talent, fusese acceptata pentru preselectii, dar nu a putut ajunge din cauza banilor si a situatiiei din familie.

“Ii dedic mamei participarea mea la acest concurs”, a declarat ea. A cantat o piesa – “I surrender” – cu atata patos si dedicare, incat a intors toate scaunele, ba chiar a provocat lupte corp la corp in randul antrenorilor.

Asculta aici cum a cantat Andreea Olariu

Dornic s-o castige in echipa lui, Brenciu a incalcat regulile concursului si l-a imobilizat pe Moga, ca sa nu se intoarca si el.

Smiley, care a ascultat-o cu gura cascata pe durata intregii piese, a fost cel ales de Andreea Olariu sa-I fie antrenor. Desi Brenciu fugise in culise sa-I cunoasca concurentii si-I determinase pe colegii sai sa insinueze in gluma ca ar avea nevoie de camasa de forta.

Smiley, Alex Velea si Don Baxter te fac sa vezi "Cai verzi pe pereti". Un single pe care il auzi o data si il fredonezi non-stop

Vino in public la “Confruntarile” de la “Vocea Romaniei. Inscrie-te aici
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies