TOTI juratii au vrut-o in echipa! E superba si are o voce de inger. Asculta si tu piesa care a facut ca inima lui Smiley sa bata mai tare, la "Vocea Romaniei": VIDEO

TOTI juratii au vrut-o in echipa! E superba si are o voce de inger. Asculta si tu piesa care a facut ca inima lui Smiley sa bata mai tare, la  Vocea Romaniei : VIDEO
Citeste mai mult despre: Vocea Romaniei, Loredana Ciobotaru, Smiley,
Data publicarii: 03 Octombrie 2012
Data actualizare: 04 Octombrie 2012
Emisiunea este disponibila integral pe Voyo.ro.

Loredana Ciobotariu este in varsta de 22 de ani si a venit la Vocea Romaniei pentru a-si demonstra ca poate canta. Ea a cantat piesa "One" si a reusit sa ii faca pe toti cei 4 antrenori sa se intoarca.

Ascult-o pe Loredana cum canta "One" la auditiile pe nevazute!

Brenciu a tinut sa il certe pe Moga in momentul in care acesta incerca sa o convinga pe Loredana sa vina in echipa lui: "Niciodata n-a vorbit mai mult asta, de 10 minute tot vorbeste". Moga i-a explicat fetei ca acesta este momentul ei de glorie si a sfatuit-o sa se bucure de el din plin.

Fata l-a ales pe Smiley desi acesta era foarte emotionat cand a trebuit sa isi tina pledoaria in fata Loredanei, motiv pentru care ceilalti jurati si Pavel Bartos au inceput sa faca glume pe seama lui si sa spuna ca este indragostit.

Ai ratat vreun moment din Vocea Romaniei? Vezi emisiunea INTEGRAL pe Voyo.ro
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies