Horia Brenciu a aplaudat in picioare duetul lui Marius Moga de la  la "Vocea Romaniei"

Citeste mai mult despre: Vocea Romaniei, Horia Brenciu, Marius Moga,
Data publicarii: 20 Noiembrie 2012
Data actualizare: 20 Noiembrie 2012
A fost ultima seara de confruntari. Ultimii concurenti s-au duelat pe scena show-ului de la ProTV.

Dintre cei ramasi, doi participanti din fiecare echipa au intrat la “Cantecul decisiv”, adica au interpreta inca o data melodia pe care au cantat-o la “Auditiile pe nevazute”.

In urma prestatiei lor, antrenorul a decis cine merge sau nu mai departe, astfel incat fiecare dintre cei patru, Smiley, Loredana, Marius Moga si Horia Brenciu ajung cu cate 6 concurenti in etapele LIVE.

Ultima editia a “Confruntarilor” a fost plina de surprize. Pe scena au urcat voci mult asteptate de telespectatori, cum ar fi Tibi Scobiola, Fely Donose, Robert Reamzy, Cristina Bondoc, Maria Cojocaru sau Monica Odagiu.

Dupa ce au avut schimburi de replici destul de aprinse, Marius Moga si Horia Brenciu dovedesc ca sunt niste profesionisti desavarsiti, care apreciaza o voce exceptionala atunci cand o aud.

Vezi un VIDEO EXCLUSIV pe pagina noastra de fani de pe Facebook.

In editia de marti, 20 noiembrie, Horia s-a ridicat in picioare si a aplaudat unul dintre duetele de senzatie pregatite de Marius Moga. Prestatia de pe scena i-a impresionat pe toti cei patru antrenori, Moga avand de luat una dintre cele mai grele decizii ale serii.

Revezi cele mai tari momente din emisiune.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies