Glasul cu multe si sclipitoare fatete de diamant: Michael Jackson de la "Vocea Romaniei" si-a aratat adevaratul stil. VIDEO

Glasul cu multe si sclipitoare fatete de diamant: Michael Jackson de la  Vocea Romaniei  si-a aratat adevaratul stil. VIDEO
Citeste mai mult despre: Vocea Romaniei, Marius Moga, Robert Reamzy,
Data publicarii: 25 Noiembrie 2012
Data actualizare: 26 Noiembrie 2012
Show-ul este la ProTV si pe Voyo.ro.

Emotia l-a gatuit pe Robert inca de la repetitii. "Simt ca ma evapor cu fiecare secunda", a spus acesta, neincrezator in talentul lui.

Loredana l-a aplaudat pe Robert: "Ai reusit sa-ti personalizezi stilul si sa devii tu, felicitari! Cat despre Oana, nu m-a convins in seara asta".

"Cred ca mai ai multe din vocea lui Michael Jackson. Mereu mi-am dorit sa-l aud pe Michael cantand o piesa a lui Prince", a glumit Smiley.

ASCULTA AICI UNUL DINTRE CELE MAI ASTEPTATE DUETE ALE SERII DE LA "VOCEA ROMANIEI"

"Mie mi-a placut ca a intrat timid pe scena si cand a deschis gura mi-am schimbat orice parere", a spus Serban, co-antrenorul din echipa lui Smiley, care i-a ascultat pe cei doi pentru prima data.

"Eu cred ca si Robert, si Oana mai au de invatat. Nu cred ca vreunul are sanse sa ajunga "Vocea Romaniei", dar in seara asta o sa aleg sa merg mai departe cu Robert", a fost decizia lui Marius Moga.

Show-ul este acum INTEGRAL pe Voyo.ro.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies