Hai si tu la preselectii! Caravana "Romanii au talent" ajunge la Chisinau marti, 17 septembrie

Data publicarii: 15 Septembrie 2013
Data actualizare: 15 Septembrie 2013
Caravana "Romanii au talent" este gata sa porneasca din nou la drum! Cel mai tare show din istoria televiziunii romanesti a ajuns la cel de-al patrulea sezon, asa ca romanii vor avea din nou ocazia sa demonstreze unei tari intregi cat sunt de talentati.

In cel de-al patrulea sezon de "Romanii au talent", poti castiga, pe langa premiul cel mare de 120.000 de euro, si un premiu de originalitate in valoare de 10.000 de euro, sau un premiu de 2.000 de euro daca esti "vanator de talente".

Caravana va ajunge, in continuare, in:
Chisinau - 17 septembrie - Hotel Codru

Preselectiile incep la ora 10:00 dimineata.

Te poti inscrie ACUM si la numarul de telefon: 031 820 00 00
.

Pentru prima oara in istoria show-ului, “Romanii au talent” se duce direct in capitala moldovenilor de peste Prut, asa ca acestia sunt asteptati la preselectii sa arate de ce sunt in stare in materie de spectacol si sa intre in competitia pentru marele premiu de 120.000 de euro.

Ai un talent si vrei sa stie o tara intreaga? Afla chiar aici cum te inscrii la "Romanii au talent" - sezonul 4.

Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu, cei trei jurati ai super-show-ului, alaturi de prezentatorii Bartos si Smiley, sunt pregatiti sa fie din nou surprinsi de romanii care au talent cu carul. Cei care viseaza sa devina cunoscuti si aplaudati de toata tara se pot inscrie pe site-ul protv.ro sau direct in locatie, la preselectie.

Mai mult, blockbuster-ul divertismentului romanesc pune la bataie doua noi premii pentru romanii inzestrati si talentati din acest sezon. Premiul de originalitate, in valoare de 10.000 de euro, ii este rezervat concurentului care ii va lasa cu gura cascata pe cei trei jurati cu numarul sau naucitor.

"Romanii au talent" va premia cu 2.000 de euro si ochiul ager al "vanatorilor de talent", adica al celor care care inscriu un numar sau mai multe in concurs.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies