Asiatici, africani si basarabeni, in lupta pentru sortul MasterChef! Show-ul incepe astazi, de la 20:30 pe ProTV si voyo.ro

Citeste mai mult despre: MasterChef, Florin Dumitrescu,
Data publicarii: 05 Martie 2013
Data actualizare: 05 Martie 2013
Fie ca sint tineri si entuziasti, fie ca au ajuns la virsta maturitatii si se pot lauda cu multa experienta in bucatarie, anul acesta, la cel de-al doilea sezon al emisiunii “MasterChef” care va incepe din 5 martie, s-au inghesuit sa participe talente culinare de toate virstele si profesiile, dar si oameni de nationalitati diferite.

Asa se face ca prin fata celor 3 jurati neinduplecati vor defila cu farfurii pregatite cu emotie si speranta si citiva asiatici, africani si basarabeni. Cu ce preparate s-au gindit sa impresioneze juriul si cum au planuit sa obtina mult rivnitul sort Masterchef, veti putea vedea la ProTv incepind din 5 Martie. 

Si tot incepind de atunci preparate care mai de care mai sofisticate vor face deliciul comentariilor celor 3 jurati care nu se vor abtine nici atunci cind va veni vorba de lauda, dar nici de critica. “Sa va asteptati la un jurat cu aceleasi replici acide si aceleasi iesiri vulcanice” – spune Florin Dumitrescu.  “Concurentii sunt mai curajosi decat cei de anul trecut si cu un scop bine definit, si anume sa castige “MasterChef”. Acum ca au vazut primul sezon, stiu cam la ce sa se astepte in ceea ce priveste cerintele si exigentele juriului, asadar au venit pregatiti pentru presiune si munca.” 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies