Proba la care concurentii si juratii au ras cu lacrimi. Uite ce i-au facut Alex, Ana si Nicusor lui Chef Catalin Scarlatescu

Proba la care concurentii si juratii au ras cu lacrimi. Uite ce i-au facut Alex, Ana si Nicusor lui Chef Catalin Scarlatescu
Citeste mai mult despre: MasterChef,
Data publicarii: 22 Mai 2013
Data actualizare: 22 Mai 2013
"MasterChef" este integral pe voyo.ro

Echipa albastra formata din Alex, Ana si Nicusor a fost pusa in dificultate la proba torturilor.
 

Aida, castigatoarea probei precedente a avut avantajul de a-si alege echipa, pe Mihai si Maria Pop, iar cei trei au facut un tort de nunta de nota 10 ca aspect, motiv pentru care se vedeau deja castigatori detasati ai probei inainte ca Chefii sa guste preparatul lor.

Echipa albastra a avut mari batai de cap cu un tort de botez, pe care s-au chinuit trei ore sa-l faca, iar la final Alex, Ana si Nicusor erau mai mult decat convinsi ca vor pierde proba. Asta pentru ca tortul arata ingrozitor si avea in varf niste figurine diforme, despre care au spus ca seamana cu Chef Catalin. :)

Din fericire pentru ei, Chefii au simtul umorului si totul s-a transformat intr-o mare gluma. Nu acelasi lucru se poate spune despre momentul jurizarii, care s-a lasat cu replici deloc dulci.
 

Si, surpriza, Chefii au fost incantati de gustul tortului echipei albastre, pe care au desemnat-o castigatoare, spre dezamagirea Aidei, care a refuzat minute bune sa guste din tortul adversarilor sai. Intr-un final, s-a lasat induplecata si a trebuit sa-si recunoasca infrangerea.
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!