Imagini exclusive: Bianca si Victor Slav, dupa operatia roscatei. In ce consta interventia chirurgicala

Citeste mai mult despre: Bianca Dragusanu, Bianca Slav, Victor Slav,
Data publicarii: 10 Octombrie 2013
Data actualizare: 11 Octombrie 2013
O ora si jumatate a durat interventia prin care medicii din Ungaria au incercat sa-i ofere roscatei o rezolvare la problemele pe care le are la picioare.

I-au fost curatate hematoamele, insa nu se stie daca solutia este una definitiva. Victor Slav a stat in permanenta alaturi de sotia lui si alaturi de Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo au sustinut-o cand s-a trezit din anestezie.

Mama Biancai a fost singura care a confirmat ca roscata a iesit cu bine din operatie: "Bianca este bine. Dumnezeu e bun si copilul asta a suferit mult, merita sa se vindece", a spus Madi Dragusanu.

Vezi declaratia mamei Biancai VIDEO aici: lamaruta.protv.ro.

Medicul Ovidiu Ivan, cel care a operat-o pe Bianca in trecut, la Cluj, spune ca boala roscatei este una dificila.

"Este o patologie destul de greu de tratat. Se pot scoate cam 80-90% din vasele modificate. In Ungaria sunt clinici specilizate in asa ceva. Aceste cazuri sunt rare, dar pot sa va spun ca nu am vazut pana acum nici o rezolvare completa, la cazurile pe care le-am intalnit", a declarat doctorul Ivan "La Maruta".

I se spunea "cel mai urat tatuaj din toata lumea", pana cand un adevarat artist s-a ocupat de el. Uite cum arata acum

Din cauza loviturilor incasate de la un fost iubit, Bianca are acum dureri ingrozitoare, mai ales cand este nevoita sa stea prea mult timp in picioare.

"Victor a fost nevoit sa ma duca pe brate, pentru ca eu nu mai suportam durerile", marturisea Bianca Slav despre calvarul pe care il traieste din cauza picioarelor care i se deformeaza si i se umfla la efort.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies