Marturisirile surprizatoare ale Nicoletei Luciu. Care sunt motivele care au determinat-o pe Bianca sa renunte la sarcina

Citeste mai mult despre: Nicoleta Luciu, avort, Bianca Slav,
Data publicarii: 29 Octombrie 2013
Data actualizare: 30 Octombrie 2013
"La Maruta" este integral pe voyo.ro.

Nicoleta Luciu a intrat in direct "La Maruta" pentru a-i lua apararea Biancai in scandalul care s-a iscat in jurul sotilor Slav dupa ce s-a aflat ca Bianca a facut o intrerupere de sarcina in urma cu cateva zile.

"Si eu am incercat sa stau de vorba cu ea si nu am reusit. I-am trimis niste mesaje si mi-a raspuns la cateva. Am intrebat-o daca e adevarat despre ce se vorbeste si mi-a spus ca nu vrea să vorbeasca despre asta. Nu a negat, pur si simplu nu a vrut sa vorbeasca despre asta. Dacă nu stii ca esti insarcinata si iei pastile, faci radiografie, anestezie, ai de ales intre a face un copil handicapat sau avort. Sunt momente groaznice, nici nu poti să te gandesti la ele, sa vorbesti, sa auzi despre acest subiect. Eu, dupa ce am pierdut o sarcina, doi ani nu am mai fost om. V-ati pus problema ca poate si ea si-a dorit copii, dar nu s-a putut?",
a spus Nicoleta.

Nicoleta
considera ca singurii de condamnat in aceasta situatie sunt reprezentantii clinicii la care Bianca a facut intreruperea de sarcina si care au dat fisa medicala a roscatei pe mana tabloidelor.

Dupa o luna de tacere in care casnicia lor a fost analizata pe toate partile, Victor Slav s-a hotarat sa vorbeasca!

Astazi, de la 17.30, La Măruță, sotul Biancai vorbeste deschis despre motivele surpinzatoare care au determinat-o pe Bianca sa renunte la sarcina, dar si despre efectele acestei decizii in familia lor!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies