Preselectiile pentru noul sezon “Vocea Romaniei” de la ProTV s-au incheiat in acest weekend

Preselectiile pentru noul sezon Vocea Romaniei de la ProTV s-au incheiat in acest weekend
Data publicarii: 12 Mai 2014
Data actualizare: 14 Iulie 2014
Dupa primele trei sezoane “Vocea Romaniei”, ce au tinut milioane de romani in fata televizoarelor, Caravana a ajuns in acest sfarsit de saptamana  la malul marii.

Dupa Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara sBucuresti, aspirantii la marele titlu au venit la Constanta sa-si arate calitatile vocale si artistice si sa demonstreze ca “Doar vocea conteaza”. Concurentii prezenti, dornici sa castige marele premiu “Vocea Romaniei”, au fost de mai multe etnii, aratand diversitatea acestei regiuni. Romani, aromani, tatari si turci s-auintrecut in talentul muzical in cadrul ultimei presectii pentru sezonul patru din “Vocea Romaniei”.

 

Aspirantii la marele titlu nu au fost doar din Constanta, ci si din municipiile apropiate: Tulcea, Galati, Braila si Slobozia. Astfel, orasele de pe malurile Dunarii si marii Negre au aratat ca au concurenti valorosi, adevarati adversari pentru cei din Banat, Ardeal, Moldova si Muntenia.

 

Pentru ca pasiunea pentru muzica nu are limite, concurentii au fost atat artisti si muzicieni sau elevi la scoli de profil, cat si consilieri juridici, executori fiscali, profesori sau farmacisti. Toti cei prezenti si-au demonstrat cum au putut mai bine talentul, din dorinta de a ajunge la toamna in fata noului juriu de la “Vocea Romaniei”, format din Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies