Primele declaratii ale lui Tudor Chirila la "Vocea Romaniei". Ce spune artistul despre statutul de jurat

Data publicarii: 14 August 2014
Data actualizare: 15 August 2014
Pentru Tudor Chirila, prezenta la Vocea Romaniei este o premiera. Iata ce a declarat noul antrenor.

Tudor a facut gasca imediat cu Smiley, Moga si Lordeana: "Imi plac colegii si consider ca au lucruri rezonabile de spus si argumentate".

 

Cu o personalitate puternica si un spirit artistic dezvoltat, Chirila  cauta sa aduca in echipa sa acele voci cu care sa poata construi momente speciale in acest concurs. Are deja si primele regrete legate de concurenti: "Regret o voce pe care nu a luat-o nimeni, de altfel n-am inteles de ce niciunul dintre noi nu s-a intors", a mai spus Tudor.

 

Cea mai mare provocare pentru el la Vocea Romaniei, dupa cum declara, este sa ia decizii intr-un timp foarte scurt, lucru care l-a pus mereu in dificultate. Este setat sa isi construiasca o echipa si se concentreaza foarte tare cand asculta vocile concurentilor. Asocierea vocilor cu infatisarea este un lucru foarte greu, insa, se bazeaza foarte mult pe ceea ce simte atunci cand asculta o piesa.

 

 

In competitia in care "Doar Vocea Conteaza", Tudor Chirila crede ca marele troefu trebuie sa ajunga la acel cineva care va convinge toti antrenorii de calitatile sale.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!