"Razboiul" va fi unul frumos". Ce a spus Tudor Chirila despre ceilalti antrenori de la "Vocea Romaniei"

Data publicarii: 04 Iulie 2014
Data actualizare: 04 Iulie 2014
Cel mai nou antrenor de la "Vocea Romaniei", Tudor Chirila, va porni din toamna in cautarea celor mai bune voci din Romania alaturi de Loredana, Smiley si Marius Moga.

"Fiti frumosi, naturali, simpli, fiti fericiti ca sunteti pe scena, puneti-va inima pe scena" le-a transmis noul antrenor celor care vor participa in sezonul patru de la "Vocea Romaniei", iar in ceea ce ii priveste pe cei care vor face parte din echipa lui, artistul spune ca intr-un cuvant i-ar descrie drept oameni "misto".

 

Referitor la acel lucru pe care el il poate oferi concurentilor, se pare ca acesta este legat de sinceritate, dar si de acelasi sprijin pe care si el l-a primit la inceputul carierei muzicale.

 

"Un razboi frumos" pentru cele mai bune voci a numit Tudor Chirila relatia pe care o va avea el cu ceilalti trei antrenori.

 

In finalul interviului acordat Stirilor ProTV antrenorul le transmite concurentilor sa fie sinceri, relaxati si sa cante nu "foarte fals".

 

 

Pe pagina sa de Facebook, Tudor Chirila le-a dat un mic pont concurentilor care se vor prezenta la auditiile pe nevazute si le-a spus ce melodie l-ar putea determina sa-si intoarca scaunul. 

 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies