Stella Anita, fosta concurenta de la "Vocea Romaniei", un look nou. Cum arata acum cea care i-a fermecat pe toti cu vocea ei

Stella Anita, fosta concurenta de la Vocea Romaniei , un look nou. Cum arata acum cea care i-a fermecat pe toti cu vocea ei
Data publicarii: 08 Septembrie 2014
Data actualizare: 12 Septembrie 2014
A fost in echipa lui Smiley, i-a cucerit pe toti cu vocea ei, iar daca ar fi sa ne luam dupa ce spune ea, se pare ca "Vocea Romaniei" i-a schimbat viata si a ajutat-o sa isi duca mai departe cariera ca artista.

De curand, Stella a publicat pe pagina de Facebook o imagine in care apare cu un look complet nou, un look retro, iar aceasta si-a intrebat fanii daca s-ar fi potrivit vremurilor.

 

Imaginea a zeci de like-uri in cateva minute, iar cei care au vazut poza i-au transmis ca look-ul o prinde de minune. Cu ochii mari, acelasi zambet larg si stralucire in ochi, Stella Anita a reusit sa surprinda din nou si sa stranga o multime de aprecieri.

 

 

 

Fosta concurenta de la "Vocea Romaniei" a marturisit ca pentru a fi artist in Romania e nevoie de talent, de multa munca si o personalitate puternica, iar acest lucru il transmite si viitorilor concurenti de la "Vocea Romaniei.

 

 

"Vocea Romaniei" revine cu un nou sezon marti, 16 septembrie, de la 20.30, la ProTV!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies