Velea si Antonia, la mana lui Vincenzo

Citeste mai mult despre: Antonia, Gossip,
Data publicarii: 28 Iulie 2014
Data actualizare: 30 Iulie 2014
Sunt extrem de mici sansele ca divortul cantaretei de italianul Vincenzo sa se incheie pana la venirea bebelusului pe lume. Cu atat mai mult cu cat procesul de custodie a fetitei cantaretei a fost mutat in Italia, unde separarea poate dura peste 3 ani, potrivit stirileprotv.ro.

Pentru ca bebelusul lui Alex Velea sa poarte numele artistului, acesta trebuie sa dovedeasca in instanta ca este tatal natural.

Mutarea procesului de custodie in Italia poate prelungi perioada de separare a Antoniei de Vincenzo, iar acest lucru poate dura pana la trei ani. Asadar, sansele ca cei doi sa se desparta in acte, inainte ca pruncul Antoniei si al lui Velea sa vina pe lume, sunt aproape zero. Tocmai de aceea, presa mondena a speculat inclusiv varianta potrivit careia artista ar putea fi dispusa sa renunte la custodia Mayei, daca Vincenzo ii acorda divortul cat mai repede, pe cale amiabila, din vina ambelor parti.

Daca nu il va convinge, atunci copilul lui Velea se va naste Castellano. Cazul ar putea fi rezolvat in instanta printr-o procedura denumita tagaduirea paternitatii.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies