Alex Lenghel, concurent MasterChef: “Chiar dacă îmi dădeau o sumă uriașă de bani, eu tot nu găteam cu carne”

Citeste mai mult despre: Alex Lenghel, bucatar vegan, MasterChef, retete,
Data publicarii: 24 Februarie 2022
Data actualizare: 24 Februarie 2022

Alex Lenghel, concurent la MasterChef, a fost miercuri, 23 februarie, La Măruță. Tânărul în vârstă de 36 de ani, care lucrează ca antrenor personal, a prezentat telespectatorilor o reteță delicioasă de cârnați vegani pe bază de linte și ciuperci pleurotus. 

Alex este de trei ani vegan și de șase ani mânâncă fără carne. “Toată lumea mă întreabă cum e să trăiești fără carne. Mă simt foarte bine așa! (…) Astăzi am făcut două tipuri de cârnați. O variantă cu turmeric și morcov și o variant cu speclă roșie. Învelișul făcut dintr-o foaie de orez. La MasterChef am făcut cu foaie verde de sushi. Cel mai mult îl simpatizez pe Joseph Hadad. El a avut o atitudine admirabilă și m-a respectat cel mai mult. Mi-a dat șansa să merg mai departe”, a mărturisit el.

Concurentul de la MasterChef a ajuns la proba sub presiune pentru că nu a gătit cu carne. “Chiar dacă mi se puneau pe masă o sumă uriașă de bani, eu tot nu găteam cu carne. Nu fac compromisuri pentru faimă și bani. Mi-am asumat. Îmi urmez pasiunea și merg pe drumul meu indiferent de obstacole”, a spus Alex Lenghel.

Emisiunea MasterChef poate fi urmărită joi, 21:30 la PRO TV sau în avans cu 24 de ore pe VOYO.

Vezi mai multe în materialul video de mai sus.

Foto: Captură emisiune
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies