Alexandra Stan și-a deschis sufletul în fața lui Cătălin Măruță: ”Uneori, mă mai pun în postura de victimă”

Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 12 Aprilie 2021
Data actualizare: 12 Aprilie 2021
Săptămâna bună începe cu PRO TV, iar Cătălin Măruță aduce cele mai tari vești. Astăzi, prima invitată a emisiunii a fost Alexandra Stan, cunoscuta cântăreață, aflată într-un punct de maturitate a vieții și de sinceritate absolută.  

Alexandra a decis să recunoască detalii dureroase din viața ei și să admită cât de greu i-a fost să se confrunte cu lipsa tatălui în copilărie: ”Era plecat și câte 8 luni de acasă. A pierdut primii mei pași. Mama era și tată și mamă”. Odată cu trecerea anilor, artista și-a luat inima în dinți și a mers la terapeut. Dar nu tot timpul singură! Ci, uneori, însoțită de soră și părinți: ”M-am detensionat și a fost o perioadă care m-a ajutat să trec mai departe”.

Discuția a continuat cu alte detalii neștiute. După momentul în care a trecut prin cea mai mare durere a vieții, neputința de a se despărți de un bărbat ce o agresa, Alexandra a avut nevoie de multe ore de consiliere. ”Când am făcut terapie, mi-am dat seama că unul dintre principalele motive pentru care am ajuns să fiu victimă a fost că am trăit în casă fără prezența masculină”, a fost una dintre cele mai dure concluzii pe care le-a tras. 

Aflată în această reflexie personală, ea a conștientizat că alegea să rămână în acele relații toxice din teama de a nu fi singură: ”Am crezut că nu merit să nu fiu iubită de bărbați, credeam că o să fiu părăsită”.

Jură că nu o să mă părăsești niciodată”, le spunea ea foștilor iubiți. 

Cum unele răni nu se închid niciodată, Alexandra admite că nici astăzi nu este complet vindecată: ”Încă nu mi-am revenit total. Uneori, mă mai pun în postura de victimă”. 

Finalul discuției a adus și veștile bune din viața cântăreței: primul concert live online pe care-l va susține săptămâna aceasta și lansarea unei emisiuni de online. 

Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

 

Nu ratați, de luni până vineri, de la 15:30, La Măruță, locul în care vedetele nu au secrete! 

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies