Anamaria Prodan: "Dacă e adevărat că Laurențiu va avea copil, eu sunt nașa"

Data publicarii: 13 Octombrie 2021
Data actualizare: 13 Octombrie 2021
Mai în glumă, mai în serios, Cătălin Măruță a spus că "Lecții de viață reprezintă mici copii pe lângă lecțiile de viață date de povestea Anamariei Prodan."
Interviul l-a dat impresara chiar când era alături de Adrian Thiess, despre care s-a scris că urează să fie nașul copilului  lui Laurențiu Reghecampf, copil care urmează să se nască. 
 
Întrebată dacă are idee de ce vrea despărțirea de ea, Anamaria Prodan a răspuns râzând: "poate sunt prea frumoasă și prea mare." 

Legat de femeia pentru care se scrie că ar divorța Reghe, care ar fi în prezent însărcinată, acceași Anamaria afirmă:
 
"Nu știm cine e asta, nu mai promovați non valori! Dacă e adevărat, eu și Adrian Thiess suntem nași, eu devin nașa fiicei lui. Dacă e adevărat, divorțez eu."
 
La sfârșitul interviului, Anamaria a mai spus:
 
„Noi nu divorțăm!"
 
Totul a început după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat a depus actele de divorț: 
 
„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional. Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia."

FOTO: ANAMARIA PRODAN INSTAGRAM
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies